Οι πρωτόγονα απλές τεχνικές του ξυλόφουρνου, της σούβλας και της θράκας έχουν και πάλι την τιμητική τους τα κυριακάτικα μεσημέρια στο Vezené, με το Sunday Roast να επιστρέφει.

Το Sunday Roast, είναι ένα «τσιμπούσι» -σε ελεύθερη απόδοση- που έχει καθιερώσει εδώ και περίπου 6 χρόνια ο Άρης Βεζενές κάθε Κυριακή στο εστιατόριό του. Είναι ουσιαστικά συνολική αντίληψη του σεφ για τις κυριακάτικες μαζώξεις με ελληνικές και διεθνείς αναφορές και συνδυάζει στοιχεία από διάφορες κουλτούρες με αυτά που θα μαγείρευε σε φίλους στο κυριακάτικο τραπέζι, όπως ο ίδιος λέει σε περιγραφή της ιδέας. Tηγανητό κοτόπουλο με flakes από φουά γκρα, φραγκόκοτα-περίπου 1.2 kg- μαριναρισμένη σε Shio Koji, short rib από μοσχάρι βρετανικής ράτσας και άλλα τέτοια θα βρείτε στο νέο μενού μαζί με μια σειρά value for money προτάσεων που θα σερβίρονται από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ και στo Vezene Garden, στο πάρκο της Μαδρίτης.

info
Βρασίδα 11, τηλ. 2107232002, reservations@vezene.gr

Δείτε επίσης

Αρης Βεζενές: «Εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι σε μια… μπουκιά»

Vezene Garden: Το Vezene βγήκε στον κήπο

Chef’s Table: Σωτήρης Ευαγγέλου (Makedonia Palace)

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr