Με ιδιαίτερες προτάσεις για όσπρια υποδέχεται τον χειμώνα το εστιατόριο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George, όπου ο Chef de Cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς «διηγείται» τα Bean Stories.

Άσπρα και μαύρα φασόλια, χάντρες και φασόλια Πρεσπών, γίγαντες, ρεβίθια και φακές συνδυάζονται αρμονικά με κρέας, λουκάνικο, λαχανικά, χόρτα αλλά και ζυμαρικά, αποδεικνύοντας ότι τα όσπρια μπορούν να μετατραπούν σε ιδιαίτερα και πολύ δημιουργικά πιάτα. Ειδικότερα, στο σπέσιαλ μενού του Tudor Hall περιλαμβάνονται Σαλάτα με καρδιές μαρουλιού και λαχανικών με μαύρες φακές, ελαιόλαδο και λεμόνι, Ρεβυθοκεφτέδες Σίφνου με πατάτα, κύμινο και γλυκιά πάπρικα και Γίγαντες στο φούρνο με χόρτα, βαρελίσια φέτα και αγριορίγανη, που είναι και τα τρία χορτοφαγικά. Δίπλα τους Άσπρα και μαύρα φασόλια στον ταβά με χωριάτικο λουκάνικο, πιπεριές Φλωρίνης και μπούκοβο, Σιγομαγειρεμένο αρνίσιο κότσι στη γάστρα με φασόλια Πρεσπών, δεντρολίβανο και ντομάτα και Κρητικά ζυμαρικά με χάντρες, θαλασσινά και βασιλικό.

info
Tudor Hall, ξενοδοχείο King George, Βασ. Γεωργίου Α 3, Σύνταγμα, τηλ. 210 3222210.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr