Ο Δημήτρης Μπούτσαλης, chef de cuisine του εστιατορίου του τελευταίου ορόφου του εμβληματικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό μενού εμπνευσμένος από το διάσημο Wellington, θρυλική συνταγή της βρετανικής γαστρονομικής παράδοσης.

Από 25/1 έως 24/3 λοιπόν οι επισκέπτες του εστιατορίου μπορούν να δοκιμάσουν τρεις εκδοχές του περίφημου αυτού πιάτου: Μοσχάρι σε ζύμη σφολιάτας, με καρδιά από φιλέτο μοσχαριού, προσούτο, duxelle μανιταριών, σάλτσα με κρασί Βουργουνδίας και τρούφα (€39), θαλασσινά σε ζύμη αρωματισμένη με μυρωδικά, με αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι, γαρίδες και όστρακα και σάλτσα beurre blanc με εσπεριδοειδή και σαφράν (€36), καθώς και το surf n turf σε ζύμη brioche, με φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος με αστακό, φουά γκρα, duxelle μανιταριών και σάλτσα bearnaise αστακού (€39).

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την ιστορία του παραδοσιακού αυτού πιάτου ΕΔΩ

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr