Η ομάδα του Fine Mess Smokehouse, ενός από τα πλέον δημιουργικά εστιατόρια της πόλης, δημιούργησε το concept Barbecue Dinner Party, ένα νέο dinning-at-home concept, που προσφέρει μια πραγματική dine out εμπειρία.

Για να οργανώσει κάποιος το δικό του Barbecue Dinner Party στο σπίτι του, μπορεί από την προηγούμενη μέρα να επιλέξει το Low & Slow BBQ που επιθυμεί να του καπνίσουν κατά παραγγελία συνδυάζοντάς το με μια επιλογή από δημιουργικά sides.

Στο Fine Mess το κάπνισμα, που διαρκεί πολλές ώρες, γίνεται αποκλειστικά σε offset barbecue smokers, αποκλειστικά με αποξηραμένα ξύλα οξιάς, που επιλέγουν για τον αρωματικό καπνό τους. Τα καπνιστήρια βρίσκονται στο υπόγειο, δίπλα στην κουζίνα. Όταν ανοίξει η εστίαση, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείτε και για να δείτε τη διαδικασία, αλλά και γιατί το άρωμα του χώρου θα προσθέσει πολλά και στη συνολική γευστική εμπειρία.

Ανεξάρτητα από το Barbecue Dinner Party, ο delivery κατάλογός τους λειτουργεί κανονικά μέσω των υπηρεσιών Wolt και eFoodGo.

info
Σκουφά 73, Κολωνάκι, τηλ. 211 1155725.

Δείτε επίσης

Το Chef’s Table του Netflix πάει για ΒΒQ

Η «γεύση» της φωτιάς

Είναι η μαγειρική στη φωτιά η νέα εστιατορική τάση;

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr