To all day café-restaurant Εν Πλω στη Βουλιαγμένη άλλαξε όνομα, στυλ και σεφ, με τον σεφ Μιχάλη Ντουνέτα να αναλαμβάνει από τα μέσα Ιουνίου τα ηνία στην κουζίνα.

Το πλούσιο menu του εστιατορίου περιλαμβάνει γεύσεις με έμφαση στα φρέσκα υλικά, όλα επιλεγμένα από τον σεφ, με την απλότητα της μεσογειακής κουζίνας να συνδυάζεται με την ιταλική φινέτσα. Οι προτάσεις περιλαμβάνουν φυσικά ζυμαρικά και ριζότι λόγω της ιταλικής γευστικής κατεύθυνσης του εστιατορίου με πιάτα, όπως πράσινο ταλιολίνι τυλιγμένο σε καρπάτσιο ψαριού, saccottini γεμιστά με σπαράγγια και γαρίδες, ριζότο με μανιτάρια του δάσους και κρέμα πορτσίνι, μιλφέιγ από λαζάνια 1000 στρώσεων. Από την κουζίνα του εστιατορίου θα βγαίνουν και σπέσιαλ πιάτα, όπως ο αστακός με ντοματίνια και κρέμα μοτσαρέλας, αλλά και πιάτα με κρέας και ψάρι στον ξυλόφουρνο. Ο μισός χώρος θα λειτουργεί ως all day cafe και ο άλλος μισός ως εστιατόριο, ενώ ο κατάλογος κρασιών αποτελείται από επιλογές του ελληνικού και ιταλικού αμπελώνα. Περισσότερα θα σάς πούμε όταν το δοκιμάσουμε.

info
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Βουλιαγμένη Αττικής, τηλ. 210 9671770.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr