Την Κυριακή 9 Ιουνίου, ανοίγει τις πόρτες του το Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με executive chef τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, το οποίο θα λειτουργεί κάθε Κυριακή.

Κάθε Κυριακή πρωί, το εστιατόριο θα προσφέρει επιλογές brunch, με προτάσεις από ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες που θα μπορείτε να δοκιμάσετε πριν ή μετά την πρωινή κυριακάτικη βόλτα σας. Το à la carte εστιατόριο αγαπά την ελληνική κουζίνα και βασίζει τα πιάτα του σε προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι. Το εστιατόριο αποτελεί επίσης μια πρόταση για τους θεατές των Κυριακάτικων απογευματινών και βραδινών παραστάσεων και εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με ειδικά μενού, για να ολοκληρώνουν τη βραδιά τους με μια εμπειρία υψηλής γαστρονομίας. Ακόμα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ότι θα οργανώνονται θεματικές γαστρονομικές ημερίδες, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες με στόχο την ανάδειξη ξεχωριστών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς, καθώς και τοπικές συνταγές από όλη την Ελλάδα.

Ο νέος χώρος βρίσκεται στο επίπεδο 5Α στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η ονομασία του, Delta / δ, είναι εμπνευσμένη από το Δέλτα Φαλήρου στο οποίο βρίσκεται το ΚΠΙΣΝ.

info
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα Αττικής. Τηλ. 21 6809 1288

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr