Εν συνεχεία του «Drakoulis Meat Open Project» στη Βούλα, ο Στράτος Δρακούλης δημιουργεί έναν ατμοσφαιρικό χώρο στο κελάρι εντός του προσεγμένου κρεοπωλείου με κατάλογο που συνάδει απόλυτα με τη φιλοσοφία του project.

drakoulis3

16128132_699672620202561_793495445_n

anoigma-kreopwleia

Την επιμέλεια του μενού ανέλαβε ο Μιχάλης Μερζένης και στην κάρτα φυσικά οι εκλεκτές κοπές κρέατος έχουν τον πρώτο λόγο. Η κεντρική ιδέα βασίζεται στην επιλογή του κομματιού από τη μεγάλη ποικιλία που φιγουράρει στις βιτρίνες του κρεοπωλείου, το οποίο συνδυάζεται με απλά συνοδευτικά και σαλάτες δεδομένου ότι η γευστική εμπειρία εξασφαλίζεται επί της ουσίας από την επιλογή της κοπής και των εξαιρετικά προσεγμένων οινικών προτάσεων από τον παγκόσμιο αμπελώνα. Περισσότερα θα σάς πούμε σύντομα.

info
Dry and Raw, Βασ. Παύλου 103, Βούλα, τηλ. 210 8955655. Ώρες λειτουργίας: 12:00-00:00.

Δείτε επίσης

Τα πιο ψαγμένα κρεοπωλεία της Αττικής

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr