Σε μια καταπράσινη αυλή στην Κηφισιά γεμάτη λεβάντες, γιασεμιά και λεμονιές, το ιταλικό εστιατόριο Giacomo, είναι μια all day πρόταση για κάθε μέρα.

Cocktail---The-Creation-of-Adam

Αν μάλιστα το επισκεφτείτε Τετάρτη ή Παρασκευή βράδυ τότε η χαρά θα είναι διπλή, γιατί εκτός από τα νόστιμα πιάτα του θα γευτείτε και μια υπέροχη μουσική εμπειρία με live σαξόφωνο.

GIACOMO_2017_PLACE-01

Chef-Θάνος-Κουλτούκης

Στην κουζίνα βρίσκουμε τον βραβευμένο σεφ Θάνο Κουλτούκη, ο οποίος υπογράφει και επιμελείται το ανανεωμένο, καλοκαιρινό μενού του εστιατορίου. Από τις νέες προτάσεις του καταλόγου εντυπωσιάζουν οι Ταλιατέλες με ψητό μπαρμπούνι, κρέμα αχινού και χαβιάρι, το Ταρτάρ σολομού με ζωμό από αγγούρι και φρέσκα μυρωδικά και το Φαγκρί a la pizzaiola.

04-Φαγκρί-a-la-pizzaiola

Δεν ξεχνάμε φυσικά τα signature dishes του Giacomo, την Cotoletta a la Milanese με χρυσό τραγανιστό κουρκούτι και την Bistecca Fiorentina. Από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν και άλλες εκλεκτές επιλογές σε pizza, pasta και risotto.

01-Conchiglioni-με-ραγού-κουνέλι-κ-παρμεζάνα-(1)

info
Giacomo, Λεβίδου 11, Κηφισιά, τηλ. 210 8014007.

Photo Credit: Γιώργος Αδάμος

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr