Με το εξωτικό όνομα JuJu έκανε πρεμιέρα στην Αθηναϊκή σκηνή ο υψηλής αισθητικής, μοντέρνος χώρος του ξενοδοχείου Divani Caravel.

Η διαμόρφωση του χώρου που μέχρι πρότινος στέγαζε το Brown’s βασίζεται στη θεματική της ταινίας «8½» του Federico Fellini με αρ ντεκό έπιπλα, προσεγμένο ντιζάιν και δάπεδο από μαύρο μάρμαρο να κυριαρχούν στο χαρακτήρα του. Η αισθητική του αντικατοπτρίζεται και στη γαστρονομική του ταυτότητα. Η κουζίνα κινείται στον άξονα της φινέτσας του κλασικού με διακριτικές μοντέρνες πινελιές ενώ ενδιαφέρουσα είναι και η προσέγγιση στην κάβα όπου ο επισκέπτης βρίσκει μια πλούσια γκάμα από εκλεκτές επιλογές κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα για να συνοδεύσει το δείπνο του.

Το κινηματογραφικό σκηνικό ολοκληρώνεται στην ατμοσφαιρική ξύλινη μπάρα με τα Signature Surreal Cocktails, εμπνευσμένα από τους πρωταγωνιστές της ταινίας 8 ½. Πρωταγωνιστές του καταλόγου, το «Guido» και το εξωτικό «Carla», θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή. Περισσότερα θα σάς πούμε σύντομα, μόλις το δοκιμάσουμε.

info
JuJu Bar & Restaurant, Divani Caravel, Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, τηλέφωνο κρατήσεων: 210-7207000

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr