Ένας νέος χώρος για υγιεινό φαγητό, με ποικιλία από επιλεγμένες επιλογές ανοίγει σύντομα στην Περικλέους και αναμένεται να γίνει στέκι για εκείνους που αναζητούν ένα γρήγορο αλλά πλήρες, νόστιμο και υγιεινό γεύμα.

Με έμφαση στα εποχικά, τοπικά παραγόμενα και φρέσκα οργανικά προϊόντα, εδώ θα κάνετε μια στάση για φρεσκοκομμένες σαλάτες, grain bowls, wraps και acai bowls σε συνδυασμό με φρεσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς, υγιεινές πρωτεΐνες και super foods – όπως βιολογική κινόα, φρέσκο kale και goji berries. Επίσης θα ετοιμάζουν σπιτικές λεμονάδες, παγωμένο τσάι με προβιοτικά (Kombucha), νερό με κεφίρ, φυσικούς χυμούς ψυχρής έκθλιψης και πολλά άλλα. Η πλειοψηφία των υλικών θα προέρχεται από Έλληνες παραγωγούς, όλα τα αναλώσιμα θα είναι βιοδιασπώμενα ή ανακυκλώσιμα και θα χρησιμοποιούνται βιώσιμες πρακτικές σε όλα τα επίπεδα. Για τις υπηρεσίες delivery θα αξιοποιούνται ηλεκτροκίνητα scooters ή ποδήλατα για τη μείωση των ρύπων από τα καυσαέρια, μειώνοντας όσο είναι δυνατόν το ενεργειακό τους αποτύπωμα. Περισσότερα θα σάς πούμε μόλις ανοίξει.

info
Περικλέους 30-32, Αθήνα, τηλ. 210 3214500. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 12:00 το μεσημέρι με 8:00 το βράδυ. Σάββατο και Κυριακή κλειστά.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr