Η τελευταία ανακαίνιση της πισίνας και των εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου The Margi, στη Βουλιαγμένη, έχει μετατρέψει το Malabar σε όαση δροσιάς και καλαισθησίας.

Οι τροφαντές ελιές, οι μπουκαμβίλιες, τα κεριά, οι αναπαυτικοί καναπέδες που μοιάζουν να πλέουν στο νερό και η άψογα φωτισμένη πισίνα έχουν δημιουργήσει ένα σκηνικό απίστευτα ρομαντικό κι εξωπραγματικά χαλαρωτικό.

Patio-Chef

Ο Παναγιώτης Γιακαλής έχει φτιάξει ένα μεγάλο κατάλογο που είναι διαφορετικός το μεσημέρι από το βράδυ και που περιλαμβάνει πιο comfort food πιάτα, όπως σπανακόπιτα, κρητική σαλάτα με κριθαροκουλούρα, ξινομυζήθρα και ρόκα, γαύρο τεμπούρα με λεμονάτη μαγιονέζα και μπρουσκέτα με ντομάτα και γαύρο μαρινάτο, σπαγγέτι με γαρίδες, ριζότο μπουγιαμπέσας με καρπάτσο γαρίδας, κοτόπουλο με πατάτες πουρέ, αρνάκι με ψητές μελιτζάνες, αλλά και μπέργκερ από Angus beef.

Patio---Plate-(1)

Αν θέλετε να περάσετε μια πιο ιδιαίτερη γαστρονομικά βραδιά το fine-dining εστιατόριο Patio στο αίθριο του ξενοδοχείου προσφέρει ένα διαφορετικό μενού, πολύ πιο εξεζητημένο, με προϊόντα που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τη φάρμα του The Margi.

Patio---Plate-

Ο κατάλογος του Patio περιλαμβάνει à la carte επιλογές και δύο μενού γευσιγνωσίας: Το Still Life With Artichokes & Sea Urchins, επηρεασμένο από την ελληνική παράδοση και το Still Life With Avocados & Scallops που έχει σαν βάση γεύσεις της Μεσογείου. Αν θέλετε, μπορείτε να τα συνδυάσετε με το προτεινόμενο wine pairing.

info
The Margi, Λητούς 11, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8929000 & 210 8929160. Κόστος: 35-55.
Patio: “Menu based on Greek flavours” € 78 / ανά άτομο & με συνοδεία 4 ποτηριών ελληνικών κρασιών + € 25 / ανά άτομο – “Menu based on Mediterranean flavours” € 58 / ανά άτομο & με συνοδεία 3 ποτηριών κρασιού + € 20 / ανά άτομο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr