Η Χριστίνα Λαμπίρη θέλει να… συναντήσει τα αστέρια, όπως γίνεται σαφές και από το λογοπαίγνιο στον τίτλο του νέου της project, που δεν είναι κάποια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ένα εστιατόριο με το όνομα «Meat the stars».

Και δεν υπάρχει λόγος να μην το καταφέρει. Εξάλλου, πάντα απαντούσε στις προκλήσεις. Αρκεί να της εξίταραν το ενδιαφέρον. Η γνωστή δημοσιογράφος μιλάει για τα νέα της σχέδια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο από αυτόν στον οποίο δραστηριοποιούνταν μέχρι τώρα. Άλλωστε για την ίδια το σημαντικότερο όπλο για να προχωράς στη ζωή είναι η εξέλιξη και ο σεβασμός απέναντι στον εαυτό και τα όνειρά σου.

Ξεκινώ με το εστιατόριο «Meat the stars» που έχεις δημιουργήσει με τον σύζυγό σου στο Πικέρμι.
Ήταν πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού μας με τον Θανάση (Αδαμόπουλο, τον σύζυγό της) να δημιουργήσουμε ένα εστιατόριο με βάση το κρέας, ένα steak house. Επειδή είμαστε φιλόξενοι, ταξιδεύουμε και μας αρέσει το καλό φαγητό, ανά διαστήματα δεν κρύβαμε την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπως ακριβώς τον φανταζόμασταν, γεμάτο αγάπη για τους θαμώνες του. Η βασική μας μέριμνα είναι να περιποιούμαστε τον κόσμο που έρχεται και, κυρίως, να τρώει ωραίο φαγητό. Θα ήθελα να τονίσω ότι όλοι μπορούν να φάνε στο «Meat the stars» γιατί έχουμε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων αλλά και τιμών. Μπορείς να φας με όσα χρήματα αποφασίσεις να διαθέσεις.

Η γενικότερη οικονομική συγκυρία, φαντάζομαι, έπαιξε τον ρόλο της σε αυτή την απόφαση…
Το μυστικό σ’ αυτή την ιστορία είναι να συνδυάζεις την ποιότητα με τη σωστή τιμή. Ο κόσμος ακριβώς επειδή δεν έχει την ευχέρεια να σπαταλά τα χρήματά του θέλει αυτό που θα πληρώσει να αξίζει. Αυτός είναι ο στόχος: οι θαμώνες να φάνε εξίσου καλά όπως εάν πήγαιναν στο αρτιότερο εστιατόριο της Νέας Υόρκης ή της Γαλλίας.

Να θεωρήσω λοιπόν ότι η φυσική σου παρουσία στο «Meat the stars» θα είναι καθημερινή;
Εννοείται. Το εστιατόριο είναι η καινούρια μεγάλη μου αγάπη. Νομίζω ότι ήρθε σε εξαιρετική συγκυρία. Με βοήθησε στο να επισπεύσω τη διαδικασία ολοκλήρωσης ενός κύκλου της ζωής μου. Αν δεν είχαμε αποφασίσει να επενδύσουμε σ’ αυτό το εστιατόριο που έχω υπεραγαπήσει και για το οποίο έχω πει «τώρα θα αφοσιωθώ εδώ», δεν ξέρω τι αποφάσεις μπορεί να είχα πάρει σχετικά με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής μου. Επίσης, έχω αποφασίσει να ασχοληθώ ουσιαστικά και με το site που δημιούργησα πριν από μερικά χρόνια, το lifesharing.gr

info
Λεωφ. Μαραθώνος 27 (εμπορικό κέντρο Πικερμίου), Πικέρμι, τηλ:. 210 6039417. Τιμές: € 25 – 40. Ανοιχτά και μεσημέρι. Κλειστά Κυριακή βράδυ.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr