Έχει διακριθεί στα World Travel Awards (Greece’s Leading Resort 2019, Greece’s Leading Resort 2018, Europe’s Leading New Resort 2018) και στα World Luxury Restaurant Awards (Winner 2019), ενώ αποτελεί ένα ειδυλλιακό σημείο για να απολαύσει κανείς μοντέρνα, επτανησιακή κουζίνα στη Ζάκυνθο.

Το εστιατόριο Μelia, του στιλάτου adults only ξενοδοχείου Lesante Blue, στο Τραγάκι, ξεχώρισε και αυτό το καλοκαίρι για την ποιότητα του φαγητού και τη δημιουργικότητα των πιάτων του, που επιμελείται ως executive chef o Νίκος Ισπυρούδης. Το menu degustation μένει χαραγμένο για καιρό στη μνήμη όποιου το δοκιμάσει.

Από το ξεκίνημα με τα χειροποίητα ψωμιά που έρχονται με καπνιστό βούτυρο, ελαιόλαδο και ζακυνθινό άνθος αλατιού μέχρι τα εκρηκτικά κυρίως, όπως ο Κόκορας Παστιτσάδα, το Σοφρίτο με τη 12 μηνών ωρίμασης γραβιέρα ή το Ψάρι ημέρας σε φρικασέ εκδοχή, όλα οδηγούν σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι, που συνοδεύεται από μια εξαιρετική λίστα κρασιών και από μια ακόμα πιο εξαιρετική και ειδυλλιακή θέα.

info
Lesante Blu Exclusive Beach Resort, Τραγάκι, Ζάκυνθος, τηλ. 2695061600, https://www.lesanteblu.gr
Ανοιχτά 20.00-22.30

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr