Tο σουβλάκι, επανεφευρίσκει τον γευστικό εαυτό του μέσα από τις πεντανόστιμες τυλιχτές προτάσεις του Roll & Roll κάποιες από τις οποίες επιμελείται ο Χρήστος Μπάρκας, ο γνωστός «Κρατς» από το MasterChef.

Με δύο καταστήματα, το πρώτο στα νότια προάστια (Ασκληπιείο Βούλας) και ένα δεύτερο που άνοιξε πριν λίγο καιρό στην Κολοκοτρώνη, το Roll & Roll δίνει σε κάθε λαχταριστό τυλιχτό τον τίτλο ενός αξέχαστου rock anthem, ενώ οι μερίδες του εμπνέονται το όνομά τους από τους πιο σπουδαίους μουσικούς θρύλους, όπως Freddie Mercury, Janis Choplin, Elvis Presley & Curt Cobain.

Δεν είναι, όμως, στα ονόματα η μεγάλη διαφορά του Roll & Roll από τα υπόλοιπα ανάλογα εστιατόρια, αλλά στις πρωτότυπες ιδέες, τις ποιοτικές πρώτες ύλες, τις μελετημένες μεθόδους παρασκευής, το φιλικό σέρβις και τις εκπλήξεις, όπως τα τυλιχτά με ψιλοκομμένη πανσέτα, χαλούμι και σως μαύρης τρούφας (Thunderstruck), με rib eye angus, σως BBQ & πάπρικα (Imagine), με μπιφτέκι Black Angus & σως γιαουρτιού (Kashmir), αλλά και οι πατάτες με μπέικον & σως μαύρης τρούφας, που κάνουν τη διαφορά.

Προστιθέμενη αξία και η συνεργασία με τον διάσημο από το περσινό Master Chef και αγαπημένο του κοινού Χρήστο Μπάρκα, ο οποίος δημιούργησε αποκλειστικά για το Roll & Roll τρία ιδιαίτερα τυλιχτά, με rib-eye και σως ροκφόρ (steak roll), με ζουμερή κροκέτα βακαλάου και σως ταρτάρ (fish roll) και με λαχταριστή ομελέτα και γαλοτύρι (egg roll).

info
Πλατεία Γεωργακοπούλου, Βούλα. Τηλ: 210 899 5561
Κολοκοτρώνη 14, Σύνταγμα, Τηλ: 210 325 1010

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr