Ο Άγγελος Λάντος και ο Arnaud Bignon, ανακαλούν τις πιο διαπεραστικές γευστικές αναμνήσεις τους από τα ανοιξιάτικα μενού της Σπονδής των περασμένων δεκαετιών και τις παρουσιάζουν, τον ερχόμενο Μάρτιο, στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας υπό τη μορφή ενός μενού γευσιγνωσίας πέντε σταδίων.

Το Spondi Hommage είναι ένας κύκλος με θεματικά δείπνα που οργανώνονται περιοδικά, ώστε οι παλιοί και νέοι φίλοι της Σπονδής να έχουν τη δυνατότητα να γευτούν την ιστορία του εστιατορίου μέσα στα χρόνια της πορείας του στη διεθνώς βραβευμένη δημιουργική γεύση. Ως απεριτίφ, στην ανοιξιάτικη βερσιόν του, θα προσφερθεί ένα κρασί σε πρώτη πανελλήνια κυκλοφορία: Ο Μικρόκοσμος του Κτήματος Ζαφειράκη είναι μια ξεχωριστή, εξαιρετικά εκφραστική Μαλαγουζιά βιολογικής καλλιέργειας. Το Spondi Hommage – Άνοιξη είναι διαθέσιμο σε ειδική τιμή και για περιορισμένο αριθμό θέσεων τις ημέρες από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη για όλο το Μάρτιο και διατίθεται μόνο μετά από ενημέρωση πως η κράτηση αφορά το συγκεκριμένο μενού κατά την πραγματοποίηση της μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

info
Κρατήσεις: 210 756 4021, reservation@spondi.gr