Oι Πάνος Σαγιάς, Γιάννης Χαρισιάδης και Χρήστος Τσουλφάς δημιούργησαν στο Χαλάνδρι έναν χώρο εξαιρετικής αισθητικής για καφέ, brunch και ποτό.

Ο χώρος έχει στηθεί με σκανδιναβικές επιρροές με κυρίαρχα στοιχεία τις λευκές επιφάνειες, το ανοιχτόχρωμο ξύλο και διακόσμηση με χαρακτηριστικές vintage πινελιές όπως για παράδειγμα το ψυγείο Izola στο οποίο έχουν ενσωματωθεί 2 βρύσες για να σερβίρουν μπίρα ελληνικής ζυθοποιίας. Εδώ δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται όχι μόνο στο διακοσμητικό κομμάτι αλλά επίσης στον καφέ -σερβίρουν εξαιρετικά χαρμάνια- και φυσικά στο φαγητό που έχει αναλάβει ο Χρήστος Τσυλφάς, που έχει θητεύσει στο διάστερο Jordnaer της Κοπεγχάγης. Πίτες, ρολά κανέλας και σοκολάτας ετοιμάζονται στο ξεκίνημα της μέρας ενώ από το μεσημέρι, σερβίρουν καλοφτιαγμένες προτάσεις όπως σαλάτες, μπέιγκελ και σάντουιτς.

Πολύ ωραία δουλειά ωστόσο γίνεται και στην μπάρα τους που επιμελείται ο Αλέξανδρος Στρεπτσένκο από το Odori, που προτείνει 5 κοκτέιλ που μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις ώρες.

info
Αγίας Παρασκευής 29, Χαλάνδρι

Δείτε επίσης

Το Σαρδελάκι ανέβηκε και στα βόρεια

Thama: Παράδοση και καινοτομία στην Τήνο δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

Il Trovatore: Η νέα άφιξη στο Παλαιό Φάληρο

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr