Ο σεφ Δημήτρης Παμπόρης, μια από τις ταλαντούχες παρουσίες της νεότερης ελληνικής γαστρονομίας, εκπλήσσει ετοιμάζοντας ένα νέο project στη Θεσσαλονίκη που εστιάζει στο street food με μεσογειακές και ασιατικές επιρροές.

Την τιμητική τους εδώ θα έχουν τα bao, τα αφράτα ασιατικά ψωμάκια ατμού, που και το ελληνικό κοινό έχει αγαπήσει. Ο χώρος θα ανοίξει προσεχώς και αναμένεται οι Θεσσαλονικείς να το αγκαλιάσουν δεδομένου ότι ο βραβευμένος σεφ έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα γαστρονομικής γραφής. Στο project θα συνεργαστεί με τον ιδιοκτήτη του βραβευμένου εστιατορίου «Το Μανιτάρι» στη Θεσσαλονίκη, Γιάννη Ζιάγκα και τον σεφ Γιάννη Πατέικα. Περισσότερα θα σάς πούμε προσεχώς.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr