Το γνωστό αθηναϊκό wine bar παρουσιάζει ένα νέο delivery menu με κλασσικά και νέα πιάτα και μια πλούσια συλλογή κρασιών που προσφέρει σε ποτήρι και με υπηρεσία διανομής.

Η νέα αυτή υπηρεσία ξεκίνησε να προφέρει πρόσφατα το γνωστό αθηναϊκό wine bar, το “Wine Delivery per Glass”. Πρόκειται για τη νέα ιδέα του Πάνου Κυριαζή και της ομάδας του, να επιλέξει περισσότερα από 30 διαφορετικά ελληνικά κρασιά από την τεράστια συλλογή του Vintage και να δημιουργήσει μια wine list που θα προσφέρεται στο ποτήρι (150ml).

Ενώ η ελευθερία της επιλογής είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της νέας αυτής υπηρεσίας, η διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών και των αρωμάτων των κρασιών κάνει την σημαντική διαφορά. Όλα τα κρασιά σερβίρονται με την λήψη της παραγγελίας, με τη χρήση του συστήματος Coravin, και φτάνουν στα χέρια του πελάτη σε μικρή γυάλινη φιάλη με πώμα ασφαλείας. Δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για δύο ή περισσότερα άτομα, ή μια μεγάλη παρέα. Τώρα πλέον θα μπορεί ο καθένας να επιλέξει ακριβώς το κρασί που επιθυμεί, και σε ελάχιστο χρόνο να το έχει στα χέρια του, στην ιδανική θερμοκρασία, για να το απολαύσει ευχάριστα στο σημείο της επιλογής του.

Οι ετικέτες της λίστας έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή, αντιπροσωπεύοντας μερικές από τις πιο σημαντικές οινικές περιοχές της Ελλάδας, και δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ανακαλύψουν και ορισμένες σπάνιες Ελληνικές ποικιλίες. Η λίστα θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται περιοδικά.

Για την μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση στην κατανάλωση του κρασιού που θα παραγγείλουν αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος, οι πελάτες που επιθυμούν, μπορούν να προμηθευτούν γυάλινα ποτήρια κρασιού σε τιμή κόστους, αντί των ποτηριών μιας χρήσης. Παράλληλα, το Vintage έχει δημιουργήσει και ένα delivery menu, με διαχρονικά και αγαπημένα πιάτα, πλατώ τυριών και αλλαντικών από μικρούς παραγωγούς, ιδανικά για να συνοδεύσουν το κρασί. Όλα τα πιάτα δημιουργούνται με επιλεγμένα, ντόπια υλικά.

Οι παραγγελίες γίνονται μέσω των εφαρμογών Wolt και efood και η διανομή αφορά στο κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα με απ’ ευθείας κλήση και 10% έκπτωση.

Οι πελάτες που βρίσκονται εκτός των περιοχών του κέντρου που καλύπτει η διανομή, ή επιθυμούν να παραγγείλουν κρασιά από το σύνολο της λίστας (φιάλες 750 ml και magnum), μπορούν να επισκεφθούν το e-shop του Vintage.

info
Μητροπόλεως 66, winebarathens.com, Τηλ.: 2130296570.

Δείτε επίσης

Φαγητό και κοκτέιλ στο σπίτι από το Frater & Soror

Kοκτέιλ στο σπίτι από το Baba au Rum

Και το Odori στο «ρινγκ» του delivery

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr