Δοκιμάσαμε αμυγδαλωτά από τα ζαχαροπλαστεία Παύλου και πραγματικά… κολλήσαμε. Τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Ματίνα Ηριώτου

Τα γλυκά της οικογένειας Παύλου γενικώς μου αρέσουν πολύ. Δεν είναι τόσο γλυκά όσο να σε λιγώνουν, και έχουν «προσωπικότητα» – τη θυμάσαι τη γεύση τους. Επίσης νομίζω ότι έχουν και μια «εντιμότητα», αφού η σχέση ποιότητας και τιμής ισορροπεί περίφημα. Νόμιζα ότι είχαν δοκιμάσει τα πάντα στα Ζαχαροπλαστεία Παύλου, μέχρι τη στιγμή που μου υπέδειξαν τα αμυγδαλωτά της κυρίας Γιώτας. Είναι …κόλλημα. Προσπερνάς ακόμη και τις σοκολάτες (αν είναι δυνατόν). Τα αμυγδαλωτά, άλλωστε, είναι γλυκά που τα ξέρουμε από παιδιά οι περισσότεροι και εύκολα φέρνουν μνήμες με την πρώτη μπουκιά.

Η κυρία Γιώτα τα φτιάχνει με μαρμελάδα, με κρέμα, με κακάο, ακόμη και με πικραμύγδαλο για πιο.. απαιτητητικούς ή απλά και κλασικά: Διαχρονική αξία. Η γεύση φίνα, η γλύκα τόσο όσο, τραγανά απ’ έξω και λίγο πιο μαλακά και «τσιχλώδη» στο εσωτερικό τους. Σίγουρα από τα καλύτερα στην Αθήνα…

info
Ζαχαροπλαστεία Παύλου, Παπαδιαμαντοπούλου 24Γ, Ιλίσια, τηλ. 210 7774012 – Λ.Λαυρίου 23, Κάντζα, τηλ. 213 0428056.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr