Η άφιξη του Ourse στη Γλυφάδα φέρνει τη ζαχαροπλαστική υψηλής εστίασης στις βιτρίνες ενός καταστήματος και από εκεί στα σπίτια μας.

Στο εγχείρημα συμμετέχουν ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης (πρώην Chef – Patissier της Σπονδής), ο Στέφανος Τσουκαλάς (Head Chef του μυκονιάτικου Reeza) και η Βίκυ Νταλαγιάνη. Και για την περίπτωση που αναρρωτιέστε, Ourse στα γαλλικά σημαίνει «αρκούδα».

info

Μυστρά 39, Γλυφάδα, Τηλ.: 212 1067019

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr