Το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης Pelasgaea Deli ανοίγει αυτό το Σάββατο 23 Μαΐου στην Ακρόπολη.

IMG_4854

Έχοντας ήδη εξαγωγική δραστηριότητα σε διάφορες χώρες, η εταιρία Pelasgaea προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου της καταστήματος Pelasgaea Deli. Στην περιοχή της Ακρόπολης, κάτω από τον ιερό βράχο, σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον, θα βρείτε όλα τα προϊόντα Αnthia και επιλεγμένα ποιοτικά, αλλά και άλλα ελληνικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς (αυγοτάραχο και αλάτι Μεσολογγίου, βότανα και καρυκεύματα, σάλτσες και πατέ, μέλι, ζυμαρικά, παξιμάδια κλπ.) σε προσιτές τιμές.

IMG_4887

Τα προϊόντα Anthia περιλαμβάνουν εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα (Μανάκι Αργολίδας, ΠΟΠ Καλαμάτας και ΒΙΟ Μεσσηνίας), διάφορους τύπους ελιών (Καλαμών, πράσινες, γεμιστές κλπ.), πάστα ελιάς και ξίδι (βαλσάμικο, βαλσάμικο με μέλι και λευκό ξίδι ΒΙΟ).

IMG_4843-Edit

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και χημικές αναλύσεις. Όλη η διαδικασία, από την καλλιέργεια έως την εμφιάλωση και τη συσκευασία, ελέγχεται από ειδικούς Οργανισμούς Πιστοποίησης (AGROCERT, Δ.Η.Ω).

IMG_4838-Edit

Η Pelasgaea (“Γη των Πελασγών”) έχει στόχο την προβολή και την προώθηση ελληνικών αγροτικών προϊόντων που στηρίζουν τη Μεσογειακή διατροφή και τη διάδοση της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό.

Info
Pelasgaea Deli, Οδός Καβαλλότι 16, Ακρόπολη, τηλ. 210 9241087, 210 9210922, www.pelasgaea.com, www.pelasgaea.com/deli

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr