Με συνταγή που δεν έχει αλλάξει εδώ και χρόνια και άψογη ισορροπία στα υλικά, στο Κοσμικό το γαλακτομπούρεκο είναι αξία σταθερή.

Με ένα μαγικό τρόπο τα φύλλα του μένουν τραγανά για πάνω από 3 μέρες ενώ η κρέμα ισορροπεί τέλεια με το σιρόπι και τα κρατσανιστά φύλλα που είναι ελαφρώς υφάλμυρα και που η γεύση τους κοντράρεται τέλεια με τα υπόλοιπα υλικά. Εδώ είναι προφανές ότι ξέρουν καλά την τέχνη του σιροπιαστού. Το κανταΐφι ή το κανταΐφι γεμισμένο με κρέμα, μια παραλλαγή του γαλακτομπούρεκου, είναι επίσης κορυφαία γλυκά. Θα τα βρείτε πάντα ολόφρεσκα γλυκά και ζεστά, τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

info
www.kosmikon.eu

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr