Μπορεί να λατρεύουμε τους κλασικούς λουκουμάδες με μέλι, αλλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε και στην εξίσου απολαυστική, αλμυρή εκδοχή τους, ειδικά όταν περιέχουν και τυρί.

DSC_3529

Οι διάσημοι Lukuμάδες στην πλατεία Αγίας Ειρήνης ξεκίνησαν τη νέα σεζόν με ολοκαίνουργιο μενού αλμυρών επιλογών, που δίνει έμφαση στα τυριά, όπως η φέτα, η τυροκαυτερή και η μυζήθρα. Για να καταλάβετε, εκεί δοκιμάζετε λουκουμάδες με σως φέτας, κρητικούς λουκουμάδες γεμιστούς με μυζήθρα, γλυκόξινους με φέτα και πιπεριά Φλωρίνης ή πικάντικους με τυροκαυτερή.

Και επειδή οι λουκουμάδες ζητούν και το κάτι παραπάνω τους, πέρα από την κλασική επιλογή του σουσαμιού με μέλι -σε αυτή την περίπτωση ανθόμελο-, μπορείτε να τους συνοδεύσετε και με πετιμέζι και καβουρδισμένο κουκουνάρι.

DSC_3597

Στα συν και ότι οι λουκουμάδες φτιάχνονται με καλές, ελληνικές πρώτες ύλες, όπως Φέτα Βυτίνας, ανθόμελο Ευβοίας, Κρητική μυζήθρα ΠΟΠ και διαλεγμένες πιπεριές Φλωρίνης, που διασφαλίζουν ένα εξαιρετικό ποιοτικό αποτέλεσμα,

info
Lukuμάδες, Αιόλου 21 & Αγίας Ειρήνης, τηλ. 210 3210880.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr