Μια από τις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις στα Ιλίσια αγαπά την τέχνη της αρτοποιίας και είναι…τρομερό παιδί.

Το όνομα του είναι ιδιαίτερο όπως εξίσου ιδιαίτερη είναι και η ιστορία δημιουργίας του. Τα «enfant terrible», (απαίσια παιδιά) ήταν στο παρελθόν τα παιδιά που είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά και για τιμωρία οι γονείς τους τα έστελναν να δουλέψουν ως εκπαιδευόμενοι σε φούρνους. Σήμερα ωστόσο η συγκεκριμένη φράση χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιον ανατρεπτικό, που λειτουργεί πρωτοπόρα. Όπως δηλαδή οι δημιουργοί αυτού του «τρομερού παιδιού» στα Ιλίσια, Ο Χρήστος Παππάς και ο Στέφανος Λιβανός. Ο πρώτος έχει σπουδάσει μαγειρική σε μία από τις πιο ξακουστές ακαδημίες γαστρονομίας, την Le Cordon Bleu και ο δεύτερος ήταν πλοίαρχος στο εμπορικό ναυτικό και στη συνέχεια σπούδασε την τέχνη της αρτοποιίας επίσης σε γνωστή σχολή διεθνούς κύρους, την Ferrandi ενώ εργάστηκε και δίπλα στον γνωστό σεφ Τιερί Μαρξ, όπου έμαθε τα πάντα για το γαλλικό ψωμί.

Στο τρομερό παιδί που άνοιξε πρόσφατα, θα βρείτε εξαιρετική μπακέτα γαλλικού τύπου και ποικιλία φρεσκοφουρνισμένων ψωμιών που δεν προλαβαίνουν να μείνουν στα ράφια τους. Δοκιμάστε επίσης τις μοσχοβολιστές σφολιάτες, τα κέικ αλλά και τα γλυκά που θα βρείτε στις βιτρίνες τους. Αξίζουν πολλές επισκέψεις!

info
Παπαδιαμαντοπούλου 30, Ιλίσια, τηλ.: 2107777537

Δείτε επίσης

Βon Βon Fait Maison: Μια γλυκιά άφιξη σκέτος πειρασμός

Cats & Monsters, το πρώτο vegan παγωτατζίδικο της Αθήνας

Epic Gelato: Επικό παγωτό στην πλατεία Μαβίλη

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr