Το πρώτο από τα 10 νέα καταστήματα της εταιρίας ΒΕΝΕΤΗ άνοιξε ήδη στην Κηφισιά. Πρόκειτα για ένα νέο concept, που βασίζεται στην έννοια του γαλακτοπωλείου και θα φιλοξενεί στις βιτρίνες του φρέσκα γλυκά, λαχταριστά παγωτά, κρέμες, ρυζόγαλα και ό,τι άλλο έχει σχέση με το γάλα. Το νέο Cremeria Veneti ουσιαστικά λειτουργεί ως γαλακτοπωλείο, ζαχαροπλαστείο και gelateria, με τη δυνατότητα για τον καταναλωτή να προμηθεύεται προϊόντα που παράγοντα εκείνη τη στιγμή.

Εδώ θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα, γιαούρτια, κρέμες και ρυζόγαλα, παγωτό συσκευασμένο σε μορφή κιλού καθώς και τούρτες παγωτό, σε μεγάλη ποικιλία ιταλικών και ελληνικών γεύσεων. Πέρα από τα γλυκά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, στην Cremeria Veneti μπορείτε να παραγγείλετε και ιταλικό καφέ, φυσικούς χυμούς ή ταρτελέτες φρέσκων φρούτων.

Η πρωτοτυπία στην Cremeria Veneti είναι ότι ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ζωντανά πώς παρασκευάζεται το γλυκό “της ώρας”, που παραγγέλνει εκείνη τη στιγμή. Έτσι, μπορείτε να δείτε πώς φτιάχνουν τα αγαπημένα σας γλυκά, όπως το μιλφέιγ, το προφιτερόλ, μια μους σοκολάτας ή ακόμα και μια τούρτα!

Info
Το πρώτο κατάστημα Cremeria Veneti έχει ήδη ανοίξει στην Κηφισιά, Τατοΐου 110, ενώ παράλληλα λειτουργούν σημεία Cremeria εντός τριών μεγάλων καταστημάτων BΕΝΕΤΗ 1948, στα Χανιά, στη Φιλοθέη και στην Κάτω Κηφισιά. Υπολογίζεται ότι 10 συνολικά καταστήματα Cremeria Veneti θα ανοίξουν στην Αττική μέσα στο 2021.

Δείτε επίσης:
Τα γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη και υπέρτασης
Γαλακτοκομικά και ασβέστιο ρυθμιστές στην απώλεια βάρους
Προφιτερόλ με παγωτό

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr