Πίσω από το όνομα αυτό οι Απόστολος Γεωργόπουλος, Ορέστης Αργυρόπουλος, Νάντια Κανέλη, Ελένη Νόνα, Αθηνά Καρατζογιάννη, μια ομάδα νέων παιδιών που υλοποίησαν αυτή την τόσο απλή και ταυτόχρονα πρωτότυπη ιδέα.

Μέσα στα γουστόζικα κουτιά τους βρίσκουμε κυριολεκτικά όλα τα απαραίτητα, για να φτιάξουμε μόνοι μας υπέροχα κοκτέιλ: αλκοολούχα ποτά, φρέσκα υλικά, όπως λάιμ και δυόσμο και επιμέρους συστατικά (π.χ. καστανή ζάχαρη), ποτήρια και αξεσουάρ -shaker, δοσομετρητή, γουδοχέρι, καλαμάκια, μαχαίρι. Ακόμη και πάγο στέλνουν και φυσικά τη συνταγή βήμα – βήμα.

DrinkWorks Aegean Bellini Gifts1

Εμείς απλά αποφασίζουμε πόσα κοκτέιλ θα σερβίρουμε και η ομάδα του DrinkWorks ετοιμάζει τα cocktail kits και, για όσους βρίσκονται εντός Αττικής, τα φέρνει στην πόρτα μας μέσα σε 90 λεπτά (παραδόσεις γίνονται και εκτός Αττικής).

Όσο για τις επιλογές; 25 από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλ, αλλά και virgin εκδοχές για όσους αποφεύγουν το αλκοόλ, σε δοκιμασμένες και εγγυημένες για την επιτυχία τους συνταγές. Λατρέψαμε το Skinos Sour, το Mojito και το Breakfast Martini τους.

DrinkWorks Skinos Sour Box1

Τα DrinkWorks cocktails είναι επιπλέον μια καλή πρόταση για δώρο ή για εταιρικό δώρο. Θραύση κάνουν και τα cocktail jars, που είναι έτοιμα κοκτέιλ μέσα σε ατομικά γυάλινα βαζάκια. Μια έξυπνη ιδέα, που δεν έχει ανάγκη το στήσιμο bar και είναι κατάλληλη για κάθε είδους event.

info
Καραολή & Δημητρίου 40, Χαλάνδρι, τηλ. 211 0153588, www.drinkworks.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr