Μια μικρή τζελατερία με χειροποίητο τζελάτο από το δικό τους εργαστήριο άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες της στην Πλατεία Μαβίλη.

Τα… επικά τζελάτο φτιάχνονται με υλικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα και σκόνες και γάλα από την Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού έξω από τη Κόρινθο. Στα ψυγεία του φιγουράρουν ξεχωριστές γεύσεις όπως το καϊμάκι με σαλέπι Ηπείρου και μαστίχα Χίου, το τριαντάφυλλο με γλυκό τριαντάφυλλο, χαλβάς με βιολογικό ταχίνι και χαλβά κ.ά. Φτιάχνουν όμως και πιο κλασικές όπως βανίλια Μαδαγασκάρης, πραλίνα από φουντούκια Πέλλης ή φιστίκι, με φιστίκι Αιγίνης και αφράλα Κρήτης, σοκολάτα με 60% σοκολάτα και 85% κακάο Amaro κ.ά. Φτιάχνουν επίσης και ωραιότατες τούρτες ενώ η γκάμα των γεύσεών τους το φθινόπωρο θα εμπλουτιστεί με επιλογές από υλικά εποχής

info
Δορυλαίου 2, Πλατεία Μαβίλη, Τηλ.: 2106464105

Δείτε επίσης

Το Spoild μάς κακομαθαίνει με παγωτό από… κομπρεσέρ!

Oggi gelato: Μια νέα αυθεντική gelateria στο κέντρο της Αθήνας

Iceroll: Τα ρολάκια παγωτού που γλυκαίνουν την ημέρα μας

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr