Έχετε δει κάτι βίντεο στα social media με παγωτό που φτιάχνεται επιτόπου, πάνω σε παγωμένες πλάκες και τυλίγετε σε ρολά; Στη Γλυφάδα μπορείτε να το δείτε -και φυσικά να το απολαύσετε- live.

Το Iceroll βρίσκεται τα τελευταία 3 χρόνια στην καρδιά της Γλυφάδας, στην πλατεία Εσπερίδων και προσφέρει παγωτό με διαφορετικό τρόπο από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Ξεκινάμε καταρχάς από το γεγονός ότι το παγωτό σου δεν είναι έτοιμο πριν το παραγγείλεις, αλλά το φτιάχνουν εκείνη τη στιγμή με βάση το φρέσκο γάλα και ό,τι άλλο υλικό επιθυμείς -από φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς μέχρι σοκολάτες και γλυκά. Κομμάτι της απόλαυσης και το να βλέπεις το παγωτό σου να ετοιμάζεται εκείνη τη στιγμή, με απίστευτες γρήγορες κινήσεις, πάνω στην παγωμένη πλάκα όπου αρχικά αναμειγνύονται και ψιλοκόβονται τα υλικά με σπάτουλες, πριν γίνουν μια ενιαία κρέμα που την απλώνουν αρκετά και τέλος, τη μετατρέπουν σε ρολάκια παγωτού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IceRoll (@iceroll.gr) στις

Αν περάσετε από το κατάστημα Σάββατο βράδυ, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα μείνετε έκπληκτοι με την ουρά που σχηματίζεται απ’ έξω. Δείξτε όμως λίγη υπομονή -μιας και είπαμε ότι το παγωτό φτιάχνεται εκείνη τη στιγμή και θέλει λίγα λεπτά για να είναι έτοιμο- και δεν θα χάσετε.

Από τις γεύσεις του καταλόγου που έχουμε δοκιμάσει και μας άρεσαν περισσότερο, είναι σίγουρα το Peanut Frenzy με σοκολάτα, φυστικοβούτυρο, που σερβίρεται με αλατισμένα peanuts, το Pavlova με φρούτα του δάσους φράουλες και κομματάκια μαρέγκας, αλλά και το iceroll Μπουγάτσα με φύλλο και κρέμα μπουγάτσας, ζάχαρη άχνη και κανέλα. Βέβαια, για όσους θέλουν να πειραματιστούν υπάρχει και ένας έξτρα κατάλογος υλικών, όπου διαλέγουν βάση (γάλα με βανίλια ή σοκολάτα ή γάλα καρύδας για τους vegans) και εξτρά υλικά και φτιάχνουν ένα παγωτό ακριβώς όπως το επιθυμούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IceRoll (@iceroll.gr) στις

Σημειώστε ότι πέρα από το παγωτό, στα κυπελλάκια σας μπορούν να προστεθούν και κομματάκια βάφλας που ετοιμάζεται επίσης εκείνη τη στιγμή, καθώς και να παραγγείλεις το παγωτό σου σερβιρισμένο σε κρουασάν! Πολλές οι θερμίδες, αλλά για μία στο τόσο κάνε τα στραβά μάτια και δοκίμασε το!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IceRoll (@iceroll.gr) στις

info
Γιαννιτσοπούλου 2, Γλυφάδα, τηλ. 210 8945009.

Δείτε επίσης:
Το πιο καυτερό παγωτό στον κόσμο αυστηρά για καταναλωτές άνω των 18

Η Τζένιφερ Γκάρνερ μάς δείχνει πώς φτιάχνει σοκολατένιο κέλυφος για παγωτό

Φτιάχνουμε τα πιο λαχταριστά παγωτά χωρίς κρέμα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr