Οι νέες αφίξεις στην περιοχή του Κολωνακίου φαίνεται να μην έχουν τέλος. Αυτή τη φορά ένας διαφορετικός φούρνος έρχεται να προστεθεί στη γαστρονομική παρέα της Πλουτάρχου. Στη συμβολή, λοιπόν, με την Πατριάρχου Ιωακείμ, εκεί όπου παλιά στεγαζόταν το ΠαΠλού η ομάδα του παρακείμενου Capanna δημιουργεί ένα all day αμερικάνικου στιλ bistro με πρωταγωνιστή το ψωμί.

Πίσω από το νέο αυτό project βρίσκεται ο διάσημος Γάλλος αρτοποιός Kamel Saci, τα ψωμιά του οποίου έχουν σερβιριστεί στα εστιατόρια των Gagnaire και Robuchon την περίοδο που συνεργάζονταν στο Λονδίνο με τους φούρνους Aubaine. Μαζί του ο Σταμάτης Μαρμαρινός που έχει δημιουργήσει ένα μενού βασισμένο στο comfort food. Έτσι, στο Queen Bee εκτός από καφέ, ροφήματα και τα σχετικά που θα σερβίρονται από το πρωί μαζί με κρουασάν, σάντουιτς με λαχταριστά κομμάτια κρέατος, μέχρι και γλώσσα μενιέρ θα υπάρχει και μια μικρή κάρτα φαγητού.

Φυσικά όλα τα ψωμιά του διάσημου αρτοποιού θα φτιάχνονται καθημερινά στην ανοιχτή κουζίνα-παρασκευαστήριο από γαλλικά αλεύρια και βούτυρα και θα αλλάζουν κάθε μέρα.

info
Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Αθήνα, τηλ. 210 7209933.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr