Είσαι vegan ή αποφεύγεις τη ζάχαρη, τη γλουτένη, τη λακτόζη, τα αβγά ή τους ξηρούς καρπούς γιατί προσέχεις τη διατροφή σου ή για λόγους υγείας. Δεν είναι ανάγκη να στερείσαι και την πιο λαχταριστή απόλαυση, τα γλυκά δηλαδή. Τουλάχιστον, όσοι ζουν στο Λονδίνο το έχουν λύσει το πρόβλημα τους.

13615114_646927638818952_7665973996998943619_n

14650463_696108563900859_2622500057253173790_n

Ο λόγος για το νέο ζαχαροπλαστείο Yorika, που άνοιξε πριν από μερικούς μήνες στο Λονδίνο και έχει γίνει ο γλυκός παράδεισος όσων αναζητούν τις -free απολαύσεις (ή αλλιώς wheat-free, gluten-free, dairy-free, eggs-free, nuts-free). Άλλωστε, όπως σημειώνουν και οι ιδιοκτήτες, “free” γι αυτούς σημαίνει ελευθερία και έτσι όλοι -ακόμη και όσοι έχουν αλλεργίες ή κάποια δυσανεξία- μπορούν να υποκύπτουν στους γλυκούς πειρασμούς άφοβα και χωρίς τύψεις.

13886227_656024264575956_8526080288820527152_n

Στη γκάμα τους, λοιπόν, περιλαμβάνονται frozen yogurt σε διάφορες γεύσεις (σοκολάτα, τσάι μάτσα, βανίλια και καραμέλα) και παγωτά από γάλα ρυζιού σε πολλές γεύσεις που συχνά εναλλάσσονται, όπως σοκολάτα, βανίλια, φράουλα αλλά και βιολέτα. Μάλιστα και τα δύο γαρνίρονται με ζαχαρωτά, φρέσκα φρούτα, σοκολάτα, cookies, γλυκές σάλτσες και άλλα πολλά, που τα κάνουν ακόμη πιο λαχταριστά. Επίσης, φτιάχνουν και vegan βάφλες χωρίς γλουτένη που ταιριάζουν πολύ και με το γιαούρτι και το παγωτό, καθώς και milkshakes με σαντιγί από γάλα καρύδας και smoothies. Yummy!!

14900334_704120916432957_922107274558073832_n

info
www.yorica.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr