Ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο, που δίνει έμφαση στη μεσογειακή κουζίνα, άνοιξε πρόσφατα στην Κηφισιά, στη θέση του εστιατορίου Ανθός. Και το όνομα αυτού Chαπter (κεφάλαιο στα αγγλικά, με α και π ελληνικό ωστόσο).

28166594_1777357589225890_6245385405099704225_n

Ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Απόστολος Σύρος, παρέα με τον σεφ Νίκο Βλαχάκη, έχουν δημιουργήσει ένα μενού που επαναπροσδιορίζει το απλό και καλό φαγητό, με πιάτα όπως ρεβιθάδα με σαρδέλα σχάρας, κολοκυθόσουπα με τζίντζερ και σολομό με σάλτσα κουρκουμά και χόρτα εποχής.

27332240_1770838836544432_2232092948466428857_n

19554433_1768120590149590_2412830142111417996_n

Τη λίστα των κρασιών πάλι, υπογράφει ο sommelier Γιάννης Καϋμενάκης, ενώ από τις πρώτες φωτογραφίες, φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ ζεστό και κομψό χώρο με έμφαση στο ξύλο. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα, μόλις το επισκεφθούμε για την πρώτη γευστική δοκιμή.

info
Αγίου Δημητρίου 17, Kηφισιά, τηλ. 210 8016208.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr