Η πιο πρόσφατη άφιξη στο Κολωνάκι είναι ένα κομψό bistrot, που αγαπάει τη μεσογειακή κουζίνα. Και το όνομα αυτού, Alo.

Το εστιατόριο ανοίγει καθημερινά, από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ σερβίρει πιάτα για κάθε γούστο, από ζυμαρικά και κρέας μέχρι ψάρι, δίνοντας έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις. Στο Alo, το φαγητό συνδυάζεται με κρασί από την ενημερωμένη wine list τους, που περιλαμβάνει ετικέτες κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, καθώς αποστάγματα. Γευστικές λεπτομέρειες σύντομα, μετά την πρώτη μας επίσκεψη.

info
Γριβαίων 1, Κολωνάκι, τηλ. 210 3623003.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr