O Λευτέρης Λαζάρου εγκαινιάζει ένα νέο εγχείρημα στο ισόγειο του τριώροφου κτιρίου του «Varoulko Seaside», στο οποίο πρωταγωνιστές θα είναι δημιουργικά tapas συνδυασμένα με ενδιαφέρουσες οινικές επιλογές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Στην ατμοσφαιρική σάλα, σε κάποιο από τα τραπέζια ή στο επιβλητικό μπαρ, θα δοκιμάσετε tapas που επιμελείται ο σεφ τα οποία συνδυάζονται με ποικιλία κρασιών από την εντυπωσιακή γυάλινη κάβα τους. Για να πάρετε μια ιδέα, στο νέο χώρο, που ανοίγει στις 15 Δεκεμβρίου, θα δοκιμάσετε αθηναϊκή σαλάτα με ζελέ ντομάτας, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο γεμισμένα με ριζότο σουπιάς και ρυζοκροκέτα με μελάνι, εκλέρ με καρπάτσο λαβράκι και καπνιστό οξύρρυγχο, στρείδι ceviche, την μοντέρνα εκδοχή της περίφημης πεσκανδρίτσας του με σελινόριζα κ.ά.

Σημειώνουμε επίσης ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της τρίτης δεκαετίας του «Βαρούλκου», ο Λευτέρης Λαζάρου έχει ετοιμάσει ένα επετειακό μενού γευσιγνωσίας αφιερωμένο στο παρόν και το παρελθόν του εστιατορίου, που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά πιάτα από την μέχρι σήμερα πορεία του ελαφρώς παραλλαγμένα.

Θα επανέλθουμε σύντομα με γευστικές εντυπώσεις.

info
Aκτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, έναντι Varoulko Seaside, τηλ. 210 5228400. Οpening: Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr