Το Esperisma Bar Restaurant της ατμοσφαιρικής Σαντορίνης ξεκινά ένα καινούργιο κεφάλαιο δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία, έναν ακόμη τομέα στον οποίο το μαγευτικό νησί του Νοτίου Αιγαίου έχει πολλά να προσφέρει.

Ο mixologist Παναγιώτης Παπαβραμόπουλος στην πολυετή του καριέρα μετρά συνεργασίες με διεθνώς βραβευμένα εστιατόρια και αναγνωρισμένους σεφ μας συστήνει αυτό το καινούριο επιχειρηματικό και γαστρονομικό του εγχείρημα.

Με συνοδοιπόρους την Άρτεμις Αργυρού και τον Παναγιώτη Ιγγλέση, προχωρά σε μια ριζική ανανέωση του εστιατορίου “Esperisma Bar Restaurant”, όπου φιλοξενείται στο υπέροχο μπαλκόνι του πολυβραβευμένου πεντάστερου boutique hotel, Athina Luxury Suites, στην γραφική καλντέρα των Φηρών.

Κοινό τους όραμα, είναι να μας ξεναγήσουν στον πλούτο της ελληνικής γευστικής παλέτας, με επιλεγμένες αναφορές στη δυναμική της Σαντορίνης, όπου εκτός από τουριστικός προορισμός, τα τελευταία χρόνια αναδύεται και ως γαστρονομικός.

Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, για έναν γαστρονομικό περίπλου με υπογραφή, σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου.

Δείτε επίσης:

Άγγιγμα Παπαβραμόπουλου στα κοκτέιλ σε Fuga και Σπονδή

Καναπεδάκια με φάβα Σαντορίνης και κάππαρη

Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr