To all – day εστιατόριο του τελευταίου ορόφου του νέου boutique ξενοδοχείου «The Zillers» (πρώην Magna Grecia) είναι η νέα άφιξη του κέντρου, ενώ αναμένεται να μάς κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον γευστικά αφού την επιμέλεια του καταλόγου ανέλαβε η ταλαντούχα σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη.

Η σχετικά μικρή σάλα με τα πράσινα μάρμαρα είναι διαμορφωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να παραπέμπει σε κήπο, ενώ οι προτάσεις του καταλόγου είναι δημιουργικές και διαφορετικές αλλά απλές, συνάδοντας με το γενικότερο ύφος και στυλ του χώρου. Η κάρτα αποτελείται από προτάσεις όπως σάντουιτς, γλυκά, σαλάτες και burger, μέχρι πιάτα με φρέσκα ζυμαρικά, κρέας και γλυκά, αυτή όμως ουσιαστικά είναι μία πρόγευση της τελικής εικόνας που θα αποκαλυφθεί μετά το Πάσχα, με την έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου.

Zillers

Ο γευστικός προσανατολισμός του καταλόγου στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην ελληνική πρώτη ύλη που συμφιλιώνεται διακριτικά με τις διεθνείς επιρροές. Πιο συγκεκριμένα, μερικές από τις ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις είναι οι πέννες με ντοματάκια, φρέσκο βασιλικό και βολάκι Άνδρου, τα ραβιόλια γεμιστά με ανθότυρο και προσούτο, το κοτόπουλο νανάκι με κουσκουσάκι από βουβαλίσιο γάλα και άγρια μανιτάρια, αλλά και το λαβράκι με τραγανή κρούστα με δεντρολίβανο και τσορίθο πάνω σε ρεβιθάδα. Όλα αυτά με την Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο αλλά μια εξίσου ενδιαφέρουσα μπάρα υπό την επιμέλεια του mixologist Γιάννη Σαμαρά.

info
Μητροπόλεως 54, 210 3222277.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr