Το εστιατόριο που έγραψε τη δική του ιστορία στο Μαρούσι στεγάζεται πλέον στο κέντρο της Αθήνας.

Το μενού, που επιμελείται ο επί χρόνια σεφ του εστιατορίου Βασίλης Ζώης, κινείται στο πλαίσιο του ψαγμένου μπιστρό και του fine dining με ραφιναρισμένα αλλά και comfort πιάτα με ζυμαρικά, θαλασσινά, κρεατικά και τάρτες. Τα πιάτα συνοδεύνται από κοκτέιλ του Λεωνίδα Πετρόπουλου ή προτάσεις της σομελιέ Μαρίας Νίκα. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα που θα το δοκιμάσουμε.

info
Ναυάρχου Νικοδήμμου 3, Σύνταγμα, τηλ. 210 80 66 700, Ανοιχτά και μεσημέρι, Κυριακή κλειστά.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr