Στον πρώτο όροφο της νέας κάβας Νέκταρ στο Θησείο λειτουργεί πλέον και το ολοκαίνουργιο εστιατόριο Χελώνα, με ένα εντυπωσιακό γκράφιτι να στολίζει τον ένα τοίχο του.

Το μενού και η λίστα κρασιών έχουν άρωμα Oinoscent, με τον σεφ του wine bar Χρήστο Μπούκα, να έχει διαμορφώσει ένα μενού για όλες τις ώρες της ημέρας, με προτάσεις για πρωινό και γεύμα, ενώ τη λίστα κρασιών έχουν επιμεληθεί ο Άρης Σκλαβενίτης και ο Δάνης Αγαπητός. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και ο εξωτερικός του χώρος – ταράτσα, που προσφέρεται για εξόδους όσο ακόμη ο καιρός είναι ζεστός.

info
Ερμού 121, Θησείο, τηλ. 210 3222243.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr