Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πάρου κάνει δυναμικό ξεκίνημα με μία δυνατή γαστρονομική συνεργασία με το εστιατόριο Galazia Hytra, που για χάρη του φεύγει για πρώτη φορά εκτός Αττικής.

Το Summer Senses, που είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων της Πάρου, βρίσκεται στην περιοχή Μάρπησσα και πρόκειται να ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Ιούνιο. Όπως καταλαβαίνουμε και από το όνομα του, στόχο έχει την βίωση του ελληνικού καλοκαιριού μέσα και από τις πέντε αισθήσεις. Τα αρώματα των Κυκλάδων, ο ήχος των κυμάτων, η μαγική θέα στη θάλασσα του Αιγαίου, η χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η επαφή με τη γη της Πάρου και φυσικά η γεύση από τα πιάτα του εστιατορίου Galazia Hytra που θα συντροφεύουν τα βράδια των επισκεπτών του ξενοδοχείου, υπόσχονται ότι οι φετινές διακοπές θα μείνουν αξέχαστες.

Η Galazia Hytra φεύγει για πρώτη φορά εκτός Αττικής, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τον προορισμό της Πάρου. Η ομάδα του εστιατορίου ταξιδεύει στο νησί φέρνοντας μαζί της μοναδικές συνταγές, που πρεσβεύουν τη δημιουργική ελληνική κουζίνα. Πιστό στη φιλοσοφία του για κλασικές συνταγές που αναδεικνύονται σε σύγχρονα πιάτα μέσα από μοντέρνες τεχνικές και εξαιρετική πρώτη ύλη, το εστιατόριο μετατρέπει το ξενοδοχείο σε γαστρονομικό προορισμό. Η αέναη αναζήτηση της τελειότητας, η αναγνώριση και η αγάπη για τον πλούτο της ελληνικής γης, καθώς και η σύγχρονη απόδοση παραδοσιακών συνταγών, μεταφέρονται αυτούσιες στο Summer Senses με τη ζεστή φιλοξενία και ατμόσφαιρα να αποτελεί κοινό παρονομαστή για εστιατόριο και ξενοδοχείο, προσφέροντας στον επισκέπτη μια ολιστική εμπειρία διακοπών.