Το Μάιο της νέας χρονιάς η αθηναϊκή εστιατορική σκηνή αναμένεται εν μέσω πανδημίας να υποδεχτεί ένα ακόμα concept υψηλών προδιαγραφών.

Στα σκαριά είναι ένας νέος χώρος που θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, στον οποίο επικεφαλής σεφ θα είναι ο Θάνος Φέσκος, Assisant head chef στο 3άστερο Geranium της Κοπεγχάγης, ενώ επικεφαλής της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης θα είναι ο Γιώργος Παπαζαχαρίας, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο πόστο στο 3άστερο Maaemo στο Όσλο και στη συνέχεια στο υποθαλάσσιο εστιατόριο Under, που επίσης βρίσκεται στη Νορβηγία. Το concept του εστιατορίου είναι ιδιαίτερα προσεγμένο ενώ τα βασικά υλικά για τα πιάτα θα προέρχονται από φάρμα 20 στρεμμάτων στη Βραυρώνα. Τη διαμόρφωση του χώρου έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο του Στέλιου Κόη ενώ όσον αφορά το γευστικό κομμάτι, θα υπάρχουν 3 μενού γευσιγνωσίας (omnivore, vegan, vegetarian) με σκανδιναβικές επιρροές, αλλά βασισμένο σε ελληνικές πρώτες ύλες.

Δείτε επίσης

Le Pavillon: Ανοίγει το νέο εστιατόριο του σεφ Jean-Charles Métayer

Barolo: Εστιατόριο-delicatessen με γεύσεις δια χειρός Μιχάλη Νουρλόγλου

Las Bocas: Δημιουργικοί μεζέδες από τον Μίλτο Αρμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr