Μια νέα ψαροταβέρνα άνοιξε στον Πειραιά στο χώρο που στέγαζε το Lola’s Bar, σερβίροντας θαλασσινές γεύσεις δια χειρός του executive chef Χρήστου Τζιέρα.

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί διακοσμητικά με αναφορές στον ελληνικό κινηματογράφο και στο τιμόνι της κουζίνας καθημερινά βρίσκεται ο σεφ Νίκος Κραστάνσκι. Εδώ ετοιμάζουν παραδοσιακούς ψαρομεζέδες όπως χταποδάκι σχάρας, γαριδάκι τηγανητό και μαριναρισμένο γαύρο αλλά και σεβίτσε τσιπούρας, σασίσμι σολομού ή καρπάτσιο από λαβράκι. Η δημιουργική ψαροφαγία έχει την τιμητική της με πιάτα όπως το μαύρο ριζότο, το λουκάνικο θαλασσινών ή ο σολομός σχάρας με φάβα και σάλτσα yuzu. Στο μενού θα βρείτε επίσης σαλάτες όπως η κυκλαδίτικη με ντοματίνια, πιπεριές, χαρούπι και φέτα, αλλά και πιάτα με τις ψαριές της ημέρας. Ελληνικά αποστάγματα αλλά και επιλογές κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα και ελληνικές μουσικές του ’60 συμπληρώνουν την ενδιαφέρουσα ψαροφαγική εμπειρία. Περισσότερα θα σάς πούμε σύντομα.

info
2ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς. Τηλ. 21 0452 9722

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr