Ένα ολοκαίνουριο στέκι ανοίγει τις πόρτες του σε λίγες μέρες στο Λονδίνο και όπως υποδηλώνει και το όνομά του εδώ το «Suvlaki» έχει την τιμητική του.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ηλία Μαμαλάκη που επιμελείται τον κατάλογο, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Γιάννη Θεοδωράκο, πρώην χρηματιστή και λάτρη του καλού ελληνικού φαγητού αλλά και μιας ορεξάτης ομάδας που δούλεψε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το design του χώρου επιμελήθηκε η διακοσμήτρια Αφροδίτη Κρασά, η οποία έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με κορυφαία εστιατόρια όπως το Dinner by Heston Blumenthal.

11647390_10206109093900921_287400687_n

Στον κατάλογο, εκτός από τα κλασικά σουβλάκια σε καλαμάκι και τυλιχτά θα βρείτε επίσης αρνίσια κεμπάπ, λουκάνικα από αγριόχοιρο, δροσερή φατούς, μπουγιουρντί, παραδοσιακή χωριάτικη με 12 υλικά κ.ά. Τα νόστιμα πιάτα με βιολογικά κρεατικά συνοδεύονται από ντιπ με φρέσκα βότανα, γιαούρτι και ντομάτα, μέλι και κουρκουμά κ.ά. Φυσικά από το μενού δεν θα λείπουν και οι γλυκιές αδυναμίες του κυρ Ηλία, όπως ο μπακλαβάς και ο σοκολατένιος κορμός.

11650769_10206109093780918_550809164_n11541073_10206109093660915_1798417974_n

«Είμαι πολύ περήφανος όχι τόσο για τη συμμετοχή μου σε μια επιτυχία, όσο για το ότι είναι 100% ελληνική επιτυχία! Ολόκληρη η ομάδα που συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια απαρτίζεται από Έλληνες, από τους επιχειρηματίες, χρηματοδότες και εργολάβους, μέχρι μάγειρες, μετρ και διακοσμητές. Επιπλέον κρασιά, μπίρες, πίτες, τυρί και ελαιόλαδο είναι όλα ελληνικά. Γι’ αυτό είμαι ευχαριστημένος και συγκινημένος», δηλώνει ο Ηλίας Μαμαλάκης, ενώ επισημαίνει ότι είναι πολύ εντυπωσιασμένος και ενθουσιασμένος με τον επαγγελματισμό και το μεράκι που έδειξαν όλοι οι συντελεστές του project.

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία!

info
21 Bateman Street, London W1D 3AL, suvlaki.co.uk

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr