Μετά την briocherie στο Ψυχικό, ο Jean-Charles Métayer ανοίγει δύο concept bistro στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι και στη Νέα Ερυθραία.

Τα νέα BRIO Bistro είναι all day, σερβίροντας πρωινό, brunch και δείπνο, με 2 διαφορετικές κάρτες μενού, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για take away ή delivery, από τις πλατφόρμες Wolt και e-food. Το ψωμί brioche που γνωρίσαμε και στο κατάστημα του Ψυχικού, θα έχει φυσικά την τιμητική του και στα δύο νέα bistro, ενώ στο μενού του πρωινού και του brunch βρίσκουμε πλέον και ζεστά πιάτα, κρέπες και αρκετές επιλογές σε αβγά όπως croque madame, benedict και ομελέτες.

Από αργά το απόγευμα μέχρι το βράδυ πάλι, σερβίρεται ένα δεύτερο μενού, με γαλλικές συνταγές, όπως Entrcote με τηγανητές πατάτες και Μπουγιαμπέσα. Η λίστα με τα κρασιά αναμένεται να περιλαμβάνει ετικέτες από τον ελληνικό και γαλλικό αμπελώνα, ενώ θα υπάρχει και ξεχωριστή λίστα κρασιών σε ποτήρι. Περισσότερα σύντομα, μετά την πρώτη μας επίσκεψη στα bistro…

info
BRIO Bistro Χαλάνδρι: Πλατεία Ελευθερωτών 8, τηλ. 210 6822777
BRIO Bistro Νέα Ερυθραία: Χαριλάου Τρικούπη 146, τηλ. 210 8000222
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 – 00:15.

Δείτε επίσης:
The Atrium of Alexander’s Lounge: ένας μυστικός κήπος στο κέντρο της πόλης

Το CTC του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη σε νέο χώρο στον Κεραμεικό

Δοκιμάσαμε και προτείνουμε: Παγωτό σε 10 διαφορετικά μαγαζιά σε όλη την Αθήνα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr