Ο Γιάννης Σαπουντζής, ύστερα από δύο χρόνια λειτουργίας του “Sapou” στο νησί της Αντιπάρου, αποφάσισε να ανοίξει τη στεριανή του εκδοχή στην Αθήνα, ώστε να δοκιμάσουν και όσοι κατοικούν στην πρωτεύουσα τις γεύσεις του. Σε έναν χώρο, όπου το μέταλλο παντρεύεται με το ξύλο και συνδυάζονται με ρετρό πινελιές, μπορεί κανείς να δοκιμάσει πληθώρα πρωτότυπων πιάτων, τα οποία προέρχονται κυρίως από τη διεθνή κουζίνα. Στο μαγαζί προσφέρεται επίσης και μεγάλη ποικιλία ελληνικών, γαλλικών και ιταλικών κρασιών, αλλά και δροσιστικά κοκτέιλ. Ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!

info
Sapou, Ναϊάδων 2 & Αντήνορος, Παγκράτι, τηλ. 2107230626. Τιμές: 30 – 40 ευρώ/άτομο. Kυριακή μόνο μεσημέρι. Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη.

Δείτε επίσης
Nami Sushi, η πρώτη temakeria της Ελλάδας στη Γλυφάδα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr