Η Covid-εποχή ζητάει προτάσεις που βοηθούν να τηρούνται οι αποστάσεις και ο κόσμος να παραμένει όσο γίνεται σε εξωτερικούς χώρους. Στη Θεσσαλονίκη, ένα νέο «αστικό καφενείο», που άνοιξε τον Ιούλιο, έχει πετύχει ακριβώς αυτό το στόχο.

Το «+Τροφή» στα Λαδάδικα, είναι ένα γωνιακό στέκι, όπου ο εσωτερικός του χώρος είναι μια μεγάλη ανοιχτή κουζίνα και όλα του τραπέζια βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο. Βέβαια, πέρα από το στυλ του, αξίζει να το επισκεφθείτε και για την κουζίνα του, που υπογράφει ο Γιάννης Λουκάκης του γνωστού εστιατορίου της Θεσσαλονίκης, Μούργα.

Στο μενού, που αλλάζει σχεδόν καθημερινά βρίσκουμε μεζέδες με θαλασσινά αλλά και κρέας, με έμφαση στα βιολογικά προϊόντα, που συνδυάζονται αρμονικά με επίσης βιολογικά τσίπουρα και κρασιά από Έλληνες παραγωγούς. Ό,τι δηλαδή αναζητάει κάποιος όταν θέλει να κάνει μια χαλαρή έξοδο. Ανυπομονούμε για την επόμενη βόλτα μας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να το δοκιμάσουμε και από κοντά.

info
Δόξης 9, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 540260.

Δείτε επίσης:
Εστιατόρια: 20% μειώθηκε ο τζίρος στην εστίαση με το κλείσιμο τα μεσάνυχτα

Εστίαση: Τι ζητούν οι επιχειρηματίες για τους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους

Αφιέρωμα: H Θεσσαλονίκη της γεύσης

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr