Το νέο bar-restaurant στο Χαλάνδρι ποντάρει στις ethnic γεύσεις, με πιάτα από την Αργεντική, τη Βραζιλία, το Περού και το Μεξικό, δια χειρός Ιωσήφ Συκιανάκη.

Ειδικότερα, στο μενού του βρίσκουμε πλούσια πιάτα όπως σαλάτα Mexican kinoa με πράσινα λαχανικά, πέρλες ροδιού, κουκουνάρι, κινόα, άγριο ρύζι και βινεγκρέτ λεμονιού, Patatinas ή αλλιώς φρεσκοψημένα chips πατάτας με σάλτσα γιαουρτιού και Crispy Camarones (μαριναρισμένες γαρίδες με μαγιονέζα σησαμελαίου και εσκαρόλ), Fajitas με κοτόπουλο ή μοσχάρι, Soft Tacos Carnitas (μαριναρισμένο χοιρινό, σάλτσα πιπεριάς Arbol, cheddar, iceberg), Picanha Brasileira με πατατίνες, λαχανικά σχάρας και chimichurri sauce) ή Salmon a la Parilla που είναι φιλέτο σολομού με αβοκάντο, άγριο ρύζι με κινόα. Δίπλα τους και γλυκά με λατινοαμερικάνικο αέρα, όπως Peruvian Magic Muffin που είναι σουφλέ σοκολάτας με πορτοκάλι και παγωτό πικρής κουβερτούρας και Avana black Rum Sorbet (χειροποίητο παγωτό ρούμι, callets σοκολάτας, κανέλα και μπισκότα speculoos).

Το εστιατόριο σερβίρει επίσης πρωινό και brunch, με κέικ, μπάρες δημητριακών, bowls με superfoods, κλασικά κρουασάν, τραγανά Churros, σαλάτες, wraps και σάντουιτς.

Σημειώνεται, ότι από το μενού δεν λείπουν και τα Tiki Cocktails, cocktails με βάση το ρούμι, την τεκίλα, την κασάσα, που σερβίρονται σε χρωματιστά, κεραμικά ποτήρια. Δοκιμάστε το First Love με τεκίλα, πουρέ από φρούτα του δάσους, λάιμ, σιρόπι βανίλιας, Angostura bitters, αλλά και το αρωματικό Most wanted με ρούμι, μάνγκο και πουρέ από φρούτα του δάσους, λάιμ και τζίντζερ.

info
Σωκράτους 4, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6818305.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr