Η πιο πρόσφατη άφιξη στη Δεξαμενή ονομάζεται Brasserie Lorraine και κερδίζει τις εντυπώσεις αρχικά με τη διακόσμηση του.

Το Brasserie Lorraine ξεκίνησε να στρώνει τραπέζια λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και ξεχώρισε αμέσως για το φινετσάτο στυλ του. Μεγάλοι πράσινοι, βελούδινοι καναπέδες και πολυθρόνες, αλλά και τραπέζια με πράσινο μάρμαρο, επένδυση ξύλου στους τοίχους και το ταβάνι και μια φλοράλ λεπτομέρεια ψηλά, συνθέτουν το ατμοσφαιρικό σκηνικό.

Στην κουζίνα τώρα, βρίσκουμε τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο, που προτείνει ένα μενού ανάλογο μιας μοντέρνας μπρασερί, όπως ταρτάρ με τσίλι, μεδούλι με σάλτσα persillade, σπαράγγια ζεστά gratin με τυρί comte ή κρύα με βινεγκρέτ φουντουκιού και πάπια πορτοκάλι. Από το μενού δεν λείπουν και τα γαλλικά γλυκά, όπως μιλφέιγ και paris brest. Περισσότερα σύντομα, μετά την πρώτη δοκιμή…

info
Σπευσίππου 1A, Κολωνάκι, τηλ. 210 7243009.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr