Ο γνωστός Ιταλός σεφ Fabrizio Buliani επιμελείται το μενού του νέου ιταλικού εστιατορίου Corallo Nero, στο ανανεωμένο Coral Hotel του Παλαιού Φαλήρου, παίζοντας με φινετσάτες γεύσεις σερβιρισμένες σε ένα πολύ στιλάτο χώρο με θέα τη θάλασσα.

Στο πλούσιο μενού του εστιατορίου, που εκτελεί καθημερινά ο σεφ Δαμιανός Σιδηροκανέλλης και το οποίο παίζει με το τρίπτυχο pasta-tagliata-pizza, βρίσκεις μεταξύ άλλων παραδοσιακή καρμπονάρα και bolognese, ταλιάτα κόντρα μόσχου με λάδι και αρωματικά βότανα, μπιφτέκι νεροβούβαλου, την πάντα κλασική πίτσα μαργαρίτα με μοτσαρέλα και την άπαιχτη πίτσα αλά καρμπονάρα με κρέμα liaison και πανσέτα. Σημειώστε ότι ειδικά στην πίτσα, το Corallo Nero δίνει ρεσιτάλ με την πεντανόστιμη λεπτή και τραγανή ζύμη του να σε κερδίζει με την πρώτη μπουκιά.

bullianiedited

Βέβαια, το μενού δεν περιορίζεται μόνο εκεί. Βάλτε στις επιλογές σας σίγουρα μαριναρισμένο λαβράκι με λαχανικά και λαδολέμονο, μπουκιές μπρεζάολας με ανθότυρο και μους μελιτζάνας, δροσερές σαλάτες όπως η ceasar’s με την κλασική βινεγκρετ με αντζούγια και η ρυζοσαλάτα με τουρσιά, τόνο και κοτόπουλο. Μην παραλείψετε και τα μπουρεκάκια με γέμιση τυριών, τρούφα και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας. Για το τέλος, κρατήστε χώρο και για επιδόρπιο ή αλλιώς ένα δροσερό σεμιφρέντο ή μια λαχταριστή πανακότα.

info
Λεωφ. Ποσειδώνος 35 Παλαιό Φάληρο, Coral Hotel, τηλ. 210 9816441.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr