Το νέο all day spot στη Γλυφάδα μοιάζει με κουκλόσπιτο, έχει μενού που επιμελείται ο σεφ Σταμάτης Τσίλιας και ειδικό δωμάτιο για τα παιδιά.

Εμπνευστές και ιδιοκτήτες του νέου αυτού χώρου είναι οι Μαρία Καραχάλια και Γιώργος Σωτηρόπουλος και σκοπός τους είναι η δημιουργία του να κάνει τη διαφορά. Τα πιάτα που προτείνει ο σεφ έχουν βραζιλιάνικες επιρροές και συνδυάζονται με τα κοκτέιλ που επίσης έχουν βραζιλιάνικη προσέγγιση με λίστα που ετοίμασε ο Άρης Χαντζηαντωνίου. Στο μενού θα βρείτε προτάσεις όπως σιγοψημένο ολόκληρο κοτόπουλο με γλάσο πορτοκαλιού και μέλι, ψητό σολομό με κρέμα από γιαούρτι, καραμελωμένα φουντούκια και carpaccio παντζάρι, χοιρινά παϊδάκια με μέλι, σαλάτα με πράσινα λαχανικά, λάδι βασιλικού, καραμελωμένα καρύδια και mozzarella buffala, μανιτάρια King Oyster σοτέ με κρέμα yucca αρωματισμένη με τρούφα ενώ έχουν και κάρτα για brunch με πιάτα όπως αβγά σε διάφορες μορφές, σάντουιτς με ψωμί ciabatta, αλλά και pancakes. Προσεχώς ετοιμάζουν και παιδικό μενού.

Δείτε επίσης

Aliento Chef’s Table κάθε Τετάρτη

Σταμάτης Τσίλιας: Ο Έλληνας σεφ που διέπρεψε στη Μόσχα

Ο Gigifioggos υποδέχεται τον σεφ Σταμάτη Τσίλια και τις ιαπωνικές του γεύσεις

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr