Το νέο εστιατόριο που άνοιξε πριν λίγες εβδομάδες στη Γλυφάδα αγαπάει τις λατινοαμερικάνικες γεύσεις και δίνει έμφαση στο κρέας.

Το Goya Latino Gastrobar έχει εξωτική διακόσμηση, με σήμα κατατεθέν ένα παγόνι και στο μενού που έχει δημιουργήσει ο σεφ Πέτρος Συρίγος βρίσκουμε πιάτα με αναφορές στο Περού, την Αργεντινή και το Μεξικό. Ειδική θέση στο μενού έχουν και οι πιο εκλεκτές κοπές και τα κρέατα ωρίμασης.

Ειδικότερα, στο μενού βρίσκουμε μεταξύ άλλων, περουβιανά σουβλάκια με καρδιές κοτόπουλου και σάλτσα chimichurri, αργεντίνικο λουκάνικο chorizo στη σχάρα με γουακαμόλε και σάλτσα picante, μεξικάνικη σαλάτα με ψητό κοτόπουλο, μους από αβοκάντο, ντοματίνια μαριναρισμένα σε ελαιόλαδο, λάιμ και φρέσκα βότανα και στα κυρίως, μισό κοτόπουλο ψητό καραμελωμένο με μάνγκο και τεκίλα, picanha, ribeye και t-bone.

info
Γρ. Λαμπράκη 34, Γλυφάδα, τηλ. 210 9637120.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr