Μετά το Wolves of Kitchen, ο γνωστός σεφ προχωρά σε νέο κρεοφαγικό project που, αυτή τη φορά, εστιάζει κυρίως στο κυνήγι.

Το project στεγάζεται στην πέτρινη μονοκατοικία του Χαλανδρίου όπου μέχρι πρόσφατα βρισκόταν το μεζεδοπωλείο «Χαλαντράκι» και το μενού περιέχει από ζαρκάδι μέχρι ορτύκια και επιλεγμένες κοπές κρεάτων κυρίως από ελληνικές φάρμες. Ο σεφ αγαπά τη φωτιά οπότε, όπως και στο Wolves of Kitchen, έτσι και εδώ, έχει τον πρώτο λόγο. Τα κρεατικά συνοδεύονται από γαρνιτούρες όπως διάφορους πουρέδες, ψητά μανιτάρια, φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες κ.ά. Περισσότερα θα σάς γράψουμε σύντομα που θα το επισκεφθούμε.

info
Αριστοτέλους 23 & Παπάγου 17, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6890448

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr